Myymässä?

Anna merkel holding a laptop and smiling kindly
Täällä saaristossa kiinteistövälitys on monella tavalla hyvin erilaista kuin muualla Suomessa, ja välittäjältä vaaditaan aivan erityistä tuntemusta paikallisista markkinoista. Me Maeklassa asumme itse saaristossa ja meillä on pitkä kokemus kiinteistövälityksestä juuri täällä.

Me tunnemme halutuimmat asuinalueet ja luotettavimmat remonttiyritykset, parhaat ajankohdat saarikohteiden myyntiin ja tyyneimmät merireitit perille asti. Meiltä järjestyvät venekuljetukset esittelyihin ja upeat ilmakuvat kohteestasi, sekä autotien päässä että saarissa.

Saaristokohteissa oikean myyntihinnan arvioiminen on usein vaikeaa, mutta välttämätöntä nopeiden kauppojen solmimiseksi. Arvioimme kiinteistösi arvon ammattitaidolla ja kokemuksella, ottaen aina huomioon ajantasaisen markkinatilanteen. Meiltä saat myös neuvontaa mahdolliseen remonttiin ennen kiinteistösi myyntiä.

Takaamme sinulle lämpimän vastaanoton ja yksilöllisen palvelun sinulle sopivalla aikataululla. Ota siis yhteyttä jo tänään ja löydetään yhdessä paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi!
Ota Yhteyttä
Contact form "sale" page