Funderar du på att sälja?

Anna Merkel with a classic pose and a big smile on a studio portrait with blue background
Fastighetsförmedling i skärgården skiljer sig markant från andra områden i Finland, och det krävs en helt annorlunda fördjupad kunskap av förmedlare här. På Maekla bor jag själv här, i hjärtat av skärgården och jag har en lång erfarenhet, av förmedling just här. Jag har studerat till fastighetsförmedlare i Sverige, i Malmö, en tvåårig högskoleutbilning där allt från juridik, psykologi, byggnadsteknik och bokföring ingick.

Jag känner till vilka områden är de mest attraktiva, de mest pålitliga renoveringsfirmorna, om det så gäller småjobb eller ett stort projekt direkt från grunden. Jag känner till när det är bäst att sälja och de bästa rutterna till holmarna. Jag har en egen båt som tar mig kortare sträckor i skärgården men anlitar även på regelbunden basis taxibåt, bl.a. Sjövägen för att kunderna snabbast och smidigast skall komma och bekanta sig med objekten. Jag arbetar endast med proffessionella bilder, jag har en fotograf som kommer ut och i samråd med mig skapar vi den bästa förutsättningen för just ditt objekt. Vi arbetar med flygbilder, 3D, 360 och stilrena bilder, dessa ökar chanserna för en snabb försäljning!

Att sätta pris på fastigheter i skärgården är oftast en balansgång, ibland är det svårt men det är ytterst viktigt för en snabb försäljning att priset ligger rätt. Jag värderar din fastighet med yrkeskunnande och erfarenhet samtidigt som jag tar i beaktande dagens marknadsläge.

Av mig får du även förbättrings eller renoveringsförslag inför en försäljning.
Kirsi Sukala-Pettersson
Ta kontakt
Contact form "sale" page