Maeklasta

Maekla on uusi yritys jolla on pitkä kokemus saariston kiinteistömarkkinoista. Tarvitsetko apua kiinteistön tai osakeasunnon myymisessä tai ostamisessa tai olet kiinnostunut asuntosi hintaarviosta pankille, kuolinpesälle tai omasta uteliaisuudesta, niin voimme olla avuksi.
Headshot of Anna Merkel with a classic pose and a big smile on a studio portrait with blue background

Anna Merkel

Maeklan omistaa minä, Anna Merkel ja olen työskennellyt menestyneesti kiinteistövälittäjänä Nauvossa ja Nauvon ympäristössä yli neljän vuoden ajan. Työskentelen nopeasti ja tehokkaasti, en pelkää ottaa vaikeita tai mutkikkaita myyntitehtäviä. Panostan laatuun ja pyrin siihen että ilmoitukseni ovat korkealaatuisia. Käytän pelkästään ammattilaisia valokuvajia ja viimeisintä kuvaustekniikkaa ilmakuvauksissa, kuten 360 asteen ja 3D-kuvia. Kirjoitan yleensä tekstit itse ja siksi suomenkieli voi joskus kuulostaa hieman hassulta koska äidinkieleni on ruotsi.

Hintani ovat kilpailukykyisiä ja hinnoitus tapahtuu kohteesi ja tarpeesi mukaan.

Vastaan mielelläni kysymyksiin joten soita, lähteä whatsapp-viesti tai sähköpostia niin keskustellaan mahdollisesta yhteistyöstä.
Kirsi Sukkala Pettersson headshot

Kirsi Sukala-Pettersson

Olen Kirsi, toisen polven saaristolainen, täysin kaksikielinen, helposti lähestyttävä, empaattinen ja huumorintajuinen Korppoolainen.

Koko ikäni olen toiminut eri asiakaspalvelu ammateissa. Annan kanssa tiemme kohtasivat viime syksynä hänelle soittamani puhelun jälkeen, jossa tarjosin itseäni ”oppitytöksi” hänen kiinteistönvälitysyritykseen, jonka jälkeen sain Annasta sitten itselleni työnantajan, työkaverin ja läheisen ystävän.

Kiinteistönvälitys on alana minulle vielä suht uusi, mutta olen saanut reilusti ammattitaitoa jo lyhyessä ajassa ja nimikkeeni on jo "Myyntitykki" ja toivon että voin auttaa sinua kiinteistönvälitystä koskevissa asioissa. Minut tavoitat puhelimitse, WhatsApp viestein, sähköpostitse tai savumerkein!

Näkemisiin ja kuulemisiin!
Contact us
Contact form