Other services

Maekla help you with everything concerning properties or apartments. Selling, buying, crafting contracts, witnessing och giving you an estimation of your properties value.

Olemme läheisessä yhteistyössä paikallisen pankin kanssa, joten halutessasi nopean lainatarjouksen tai vakuutuksen autamme sinua mielellämme. Olemme eksperttejä ongelmien ratkaisussa, jos tarvitset terassin, uuden katon putki-tai sähkömiehen on meillä luettelo hyvistä yrittäjistä. (ja huonoista) Onko tarvetta talon tyhjennykselle tai siivoukselle älä emmi vaan ole yhteydessä.

Autamme pienemmässäkin asiassa.
Maekla arviointi ja asiakirjat

Arviointi ja asiakirjat

Haluatko tietää kiinteistösi tai osakkeesi markkina-arvon jota voit käyttää sen vakuutena pankille, tai tarvitsetko arvion kuolinpesälle, tai oletko utelias kiinteistösi arvosta? Tarvitsetko kauppakirjan tai lahjakirjan?

Autan Sinua mielelläni!

Kauppakirja

Kauppakirjan teko voi olla kimuranttia hommaa. Jos tarvitset apua kauppakirjan laatimisen kanssa kiinteistölle ja/tai osakkeille, autamme Sinua.
Maekla kauppakirja
Maekla Todistaja

Todistaja

Olen Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja, joten jos tarvitset kiinteisteistösi luovutuksen yhteydessä apua ja/tai kaupanvahvistusta ota yhteyttä.

Vuokraus

Haluatko asuntosi tai kesäasuntosi vuokralle, voimme auttaa myös tässä, ota yhteyttä.
Maekla vuokraus
Contact us
Kiinteistöt Turun Saaristossa ovat korkealle arvostettuja. Jos haluat myydä kiinteistösi sujuvasti ja nopeasti, haluat meidät yhteistyökumppaniksi.
Sell
Contact form "sale" page