Om Maekla

Maekla är ett nytt företag men med lång erfarenhet av fastighetsmarknaden i skärgården. Behöver du hjälp med att sälja eller köpa en fastighet eller bostadsaktie, behöver du få en värdering av din egendom till banken, åt ett dödsbo eller bara av nyfikenhet, allt går att ordna.
Headshot of Anna Merkel with a classic pose and a big smile on a studio portrait with blue background

Anna Merkel

Jag som äger Maekla heter Anna och har jobbat som fastighetsförmedlare i Nagu med omnejd i över fyra år med ytterst bra resultat, jag jobbar snabbt och effektivt, är inte rädd för att ta åt mig svårare eller komplicerade uppdrag. Jag satsar mycket på kvalité, jag vill att mina annonser är snygga och tilltalande, jag använder endast professionell hjälp för fotografering, vi använder av den senaste tekniken med flygfotografering, 360 graders bilder och 3D, texterna skriver jag oftast själv, och då kan finskan låta lite lustigt ibland.

Mina priser är konkurrenskraftiga och prissättningen sker efter ditt objekt och dina behov.

Jag svarar gärna på frågor, så ring mig, skicka en whatsapp eller skriv ett mail så diskuterar vi ett blivande samarbete.
Kirsi Sukkala Pettersson headshot

Kirsi Sukala-Pettersson

Jag är Kirsi från Korpo, andra generationens skäri-bo. Jag är lättillgänglig och empatisk och fullkomligt två, tillochmed trespråkig.

I mitt arbete använder jag mycket humor och den gedigna erfarenhet jag har från mina många år inom kundbetjäning. Jag träffade Anna förra hösten efter ett samtal till henne där jag erbjöd mina tjänster åt Maekla för ett läroavtal, då jag behövde byta yrke. I Anna fann jag en arbetsgivare, en kollega och en nära vän.

Fastighetsförmedling är ännu relativt nytt för mig men jag har fått en rikligt med erfarenhet under året som gått och kallas nu för ”Sälj-kanonen” i firman, jag hoppas jag kan hjälpa även dig med att sälja just ditt objekt? Mig når du via de flesta kanaler, telefon, sms, Whatsapp, epost eller varför inte röksignaler.

Vi hörs och syns!
Ta kontakt
Contact form