Övriga tjänster

Vi på Maekla hjälper dig med allt som rör fastigheter och aktielägenheter, allt från försäljningar, köpebrev och värderingar till att vara köpvittne eller hjälpa till med att formulera ett köpebrev.

Vi har ett nära samarbete med en lokal bank så om du vill ha ett lånelöfte mycket snabbare än på de större bankerna eller en försäkring kan vi hjälpa med även det. Att hitta lösningar på problem är vi specialister på, behöver du en terrass, ett nytt tak, en rörmokare eller elektriker så har vi en lista på bra folk att kontakta, behöver du tömma ett hus, städa eller styla. Tveka inte att ta kontakt.

Det finns ingen fråga som är för liten, dum eller svår
Maekla arviointi ja asiakirjat

Värderingar och dokument

Haluatko tietää kiinteistösi tai osakkeesi markkina-arvon jota voit käyttää sen vakuutena pankille, tai tarvitsetko arvion kuolinpesälle, tai oletko utelias kiinteistösi arvosta? Tarvitsetko kauppakirjan tai lahjakirjan?

Jag hjälper dig gärna

Köpebrev

Att skriva ett köpebrev kan vara krångligt och besvärligt, dessutom krävs det att det uppfyller vissa kriterier, vi hjälper dig gärna.
Maekla kauppakirja
Maekla Todistaja

Köpvittne

Jag är ett av Lantmäteriet utfärdat köpvittne, så om du behöver någon som bevittnar din fastighetsöverlåtelse, ta kontakt.

Hyra ut?

Vill du hyra ut din bostad eller sommarhus? Vi kan hjälpa dig med det, ta kontakt.
Maekla vuokraus
Ta kontakt
Kiinteistöt Turun Saaristossa ovat korkealle arvostettuja. Jos haluat myydä kiinteistösi sujuvasti ja nopeasti, haluat meidät yhteistyökumppaniksi.
Sälja
Contact form "sale" page